Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Boleró

Rendezés:

Abel&Lula boleró

11.250 Ft 5.625 Ft
Gyönyörű sima kötött kardigán különleges részletekkel, 2 virág alakú gombbal rögzíthető. 
Cikkszám: 5336-84

Abel&Lula boleró

11.250 Ft 5.625 Ft
Gyönyörű kötött kardigán különleges részletekkel, 2 virág alakú gombbal rögzíthető. 
Cikkszám: 5336-85

A bolero a kislányok ruhatárából sem hiányozhat!

A bolero felnőttként is gyakran megtalálható a ruhatárban. Szeretjük, mert praktikus, nőies és különlegessé teszi a megjelenést. Vidám színekben bájossá varázsolja a kislány szetteket is. A kötött kis kardigánok virágmintás gombbal zárhatóak, így a kellő meleget is biztosítják az átmeneti hónapokban. A nyári reggeleken és estéken szintén kitűnő szolgálatot tesznek, hiszen ilyenkor az időjárás még hűvös lehet csupán ruhácskában.

Bolero az elegancia jegyében

Az elegáns ruhadarabok egészen más értelmezést kapnak akkor, ha kislányokról van szó. A bájos és egyúttal stílusos bolero kiválóan kombinálható egyrészes ruhákkal, fodros szoknyákkal, alkalmi szettekkel. A kék és a citromsárga a nyár slágerszíneinek számítanak, ám a fehérrel sem lőhetünk mellé. A hagyományos kardigánoknál rövidebb, mégis a hátat jól védő fajták sajátos összhatást keltenek, a fodrok és a masnik pedig a kislányok ruhatárának egyébként is szerves részét képezik. A kötött bolero részletgazdag kivitelezésével alapdarabbá válhat, ami alkalmi megjelenéskor és a hétköznapi öltözködés kiegészítéseként egyaránt remek választásnak bizonyul. Az ujjaknál levő fodrok, az apró, kedves gombok és a masnik alkalmazása finoman elegáns vonalat követnek, de megadják mégis azt a játékteret a kislányok öltözködésében, amire szükség van. Kombináld bátran a színeket, a gyermekdivatba abszolút belefér a virágminták és a bájos masnik sajátos társítása! A fehér egygombos kardigán igazi klasszikus, ami bármikor jól jöhet, évszaktól, eseménytől függetlenül.

Az oldal tetejére