Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Abel&Lula

Abel&Lula: ahol a stílus és a kényelem találkoznak

Az Abel&Lula márkanév a minőségi, igényes gyerekruha kedvelőinek körében talán nem ismeretlen. A stílusos megjelenés sokszor már kisgyermekkorban fontos szerephez jut. Ha visszaemlékszel saját gyermekkorodra, biztosan találsz egy olyan pontot, amikortól elkezdett érdekelni a divat. Ez az időszak egyre korábbra tehető. Nem csupán a gyerkőc ízlése kapcsán érdemes olyan darabokat előnyben részesíteni, amelyek akár alkalmi helyzetekben is megállják a helyüket. Legyen szó családi programokról, fotózásról, a megfelelő minőségű fiú és lány ruhák között mindenki találhat a tervezett programnak megfelelő darabokat.

Abel&Lula - célkeresztben a minőség

Az Abel&Lula arra törekszik, hogy a stílusos és trendi megjelenéssel bíró ruhadarabok mellé, igényes kiegészítők is társulhassanak. A hajpántok, színes hajcsatok legalább olyan népszerűek a kislányok körében, mint a méretben megfelelő oldaltáska, amiben magával viheti a szükséges apróságokat. A márka kínálatának köszönhetően, az alkalmi és a hétköznapi megjelenés részeként a bolerók is helyet kaphatnak a kis hercegnők gardróbjában. Soha nem lehet elég korán nőnek lenni. Míg a második X-be lépve már egészen másként éli meg egy fiatal nő a benne rejlő vonzerőt, addig a kislányok a kedves ruhadarabokat, hajdíszeket, kiegészítőket részesítik inkább előnyben. Ezeknek köszönhetően, a saját birodalmuk hercegnőivé válhatnak. Az Abel&Lula ebben igyekszik segítséget nyújtani a lánygyermekkel rendelkező szülőknek és persze az önkifejezésre törekvő kislányoknak.

Az oldal tetejére