Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Nadrágok és leggingsek

Ismersz kényelmesebbet, mint a leggings?

A leggings kényelmes, puha megoldás, tulajdonképpen évszaktól, időjárástól függetlenül megállja a helyét. Hosszabb szabadidős elfoglaltság idején, aláöltözés gyanánt is remek választás, de alapvetően pólóval, egyrészes ruhával választják a lányok. A gumis derekú, hosszú szárral rendelkező modellek minden korábbinál változatosabb megjelenéssel érhetőek el, így mindenki rátalálhat arra, ami az ízlésének a leginkább megfelel. A lány nadrágok között vezető helyet foglal el, ugyanis kevés ennél kényelmesebb megoldással találkozhatsz.

Mintás vagy egyszínű leggings?

Az alapdarabok között az egyszínű leggings biztosan megtalálható. A ruhatár összeállításakor érdemes az óvodai játékra, az otthoni pihenésre, vagy a szabadidős aktivitásra gondolni. Az egyszerű megoldások sokszor a legjobban megfelelnek az elvárásoknak, de a gyermekkor arról is szól, hogy szabadon engedhetik a kicsik a fantáziájukat és tulajdonképpen bármilyen minta beleférhet. A mintás mellett, a szürke, a kék vagy a farmerhatású megoldás is remekül kihasználható. A tapasztalatok szerint, az egyszínű, testhezálló, kényelmes és bőrbarát alapanyagból készült nadrágok mellé, a mintás felsők mutatnak a legjobban. A fodros ujjal rendelkező pólók mellett, akár pulcsikkal és kardigánokkal is jól kombinálhatóak a textilből készült nadrágok. A leggings a felnőttek világában leginkább sportolás alkalmával kerül szóba, de otthoni "játszós" darabként is előszeretettel választjuk. A lányok szintén nem véletlenül kedvelik a színes, komfortos megoldásokat.

Az oldal tetejére