Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Felsők és pólók

A fodros blúz alkalmi megjelenéshez is tökéletes választás

A fodros blúz reneszánszát éli. A nőies fazonok mellett, a kislányok méretének és korosztályának megfelelő modellek nagy népszerűségnek örvendenek. Kiválóan megállják a helyüket alkalmi öltözékhez, de az egyszerű farmernadrágot is különlegessé tesznek. A fodrok egyébként is nagyon divatosak a lányok körében. Feldobják a pántos ruhákat, a szoknyákat, az egyrészes ruhákat, és a fodros blúz felsőként, ízlésesen kombinálva is stílusossá teszi a megjelenést.

A fodros blúz nem csupán az elegancia jegyében érhető el

Az ujjatlan pólók, a rövidujjú felsők esetében kiemelt jelentőséggel bír a kényelem és a bőrbarát alapanyag. Akkor sincs ez másként, ha a fodros blúz kerül a ruhatárba. A fodrokkal kombinált ujj-megoldásnak köszönhetően, a bájos és ízléses felső kifejezésre juttatja a kislányok öltözködéshez fűződő viszonyát és megállja a helyét akkor is, ha születésnapról, évnyitóról, óvodai eseményekről van szó. Apropó, évnyitó! Egyetlen kislány ruhatárából sem hiányozhat a fehér fodros blúz, ami akár csipkés, akár horgolt kialakítással teszi alkalmivá a külsőségeket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lányok már fiatalon érdeklődni kezdenek az öltözködés iránt. Az önkifejezés egyfajta módja ez, ráadásul, ha szülőként jó tanárja vagy, akkor már tizenéves korára elsajátíthatja a mértékletes, igényes és vonzó öltözködés alapjait. A fodros ruhadarabok segítségével elegánssá tehető egy farmernadrág és kihozható a maximum a szoknyával, alkalmi nadrággal kombinált együttesből- tulajdonképpen korosztálytól függetlenül.

Az oldal tetejére