Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Junior lány 10-16 évig

Ebben a kategóriában a 10-16 éves lányoknak találhatóak stílusos és minőségi termékek a hétköznapokra vagy bármilyen különleges alkalomra. Fedezze fel a Mayoral termékek minden évszakra jellemző egyediségét!

Minőségi tavaszi kabátok gyerekeknek

Az átmeneti kabátok a tavaszi és az őszi hónapok kísérői. A hűvös reggeleken nem érdemes elindulni nélkülük, ám a szeles délutánokon szintén jó szolgálatot tesznek. A nyári hónapokban is érdemes körülnézni az aktuális kínálatban, hiszen ilyenkor jelentős kedvezményekkel lehet hozzájutni az új kedvencekhez. Hogy mi számít divatosnak manapság a gyerekek körében? Mennyire korosztály-függő az, hogy milyen színeket érdemes előnyben részesíteni?

Kabátok a színátmenetestől az elegánsig

A gyermek ruhatárának összeállításakor nemcsak színekben és évszakokban érdemes gondolkodni. Mindig adódnak események, ahol az elegáns megjelenés az elvárás. Bár a színátmenetes, vagány, steppelt modellek az aktuális divat jegyében biztosan elnyerik a lányok tetszését, de az elegáns, akár kockás szövetből készült kabátok szintén jól kihasználhatóak. Ez utóbbiak már a hidegebb hónapokban is megállják a helyüket, hiszen béléssel rendelkeznek. Nem érdemes elfeledkezni arról sem, hogy a kabátok esetében a megfelelő méret fontos szereppel bír. A túl hosszú kabátujj, a vállban túlságosan nagy ruhadarab kényelmetlen és a megjelenés szempontjából sem a legelőnyösebb. A 10-16 éves lányok már egészen konkrét elképzeléssel rendelkeznek arról, hogy milyen stílusú ruhákat viselnének szívesen. Hasznos tehát, ha a méreten túl, a lányok által előnyben részesített stílust is ismered. A választáskor mindenképpen a minőségi alapanyagok javasoltak, ezek ugyanis akár több szezonon keresztül is a ruhatár kedvencei lesznek, mivel nem kell az elkopott részletektől tartani.

Az oldal tetejére