Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Nadrágok

Hamarosan itt a rövid nadrág ideje

A megfelelő méretű nadrág megtalálása felnőttként is kihívás elé állítja az embert. Főleg így van ez akkor, ha a gyorsan növekvő gyermekekről van szó. A küldetés azonban nem lehetetlen, mindössze a minőségi alapanyagokkal dolgozó, kiváló szabásvonallal rendelkező modelleket kínáló webáruház mellett érdemes letenni a voksot. A fiúk már egészen kicsi korban előnyben részesítik a farmert, de a ruhatárukból természetesen nem hiányozhatnak a laza, melegítő-jellegű, mégis rövid darabok.

A gumis derekú nadrág igazi befutó darab!

Az örökmozgó gyermekek esetében a kényelem legalább olyan fontos, mint a gyorsan felkapható darabok. A gumis derekú rövid farmerek és a pamutból készült rövidnadrágok egyaránt jó szolgálatot tesznek a tavasztól induló meleg hónapokban. A nyári hőségben a gumis derekú, megkötős pamut modellek éppen olyan kedveltek, mint a vagány, farmerből készült nadrág típusok. A hűvösebb reggelre felkészülve a hagyományos hosszú modell is megfér a ruhatárban. A zsebek szintén jó szolgálatot tesznek, ezekre szintén érdemes hangsúlyt helyezni. A farmerből vagy komfortos pamutból készült nadrág típusok egyetlen fiú ruhatárából sem hiányozhatnak. A hétköznapi öltözék részét képező darabok maximálisan eleget tesznek a feléjük megnyilvánuló igényeknek. A bőrbarát alapanyag időtálló minőséggel társul, ráadásul az aktuális trendeket követve öltözködhet a gyermek. Nemcsak a lányok kezdenek már egészen korán érdeklődni a divat iránt, hanem a fiúk is szeretik a menő, vagány szetteket.

Az oldal tetejére