Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Felsők és pólók

Mintás póló? A feltűnő színek idén is befutók!

A mintás póló a 10-16 éves korosztály körében nagy népszerűségnek örvend. A meleg hónapokban a rövid ujjú felsők kerülnek a középpontba, de a ruhatárban a hosszú ujjú változatok is nélkülözhetetlenek. A feltűnő színek évek óta nem mentek ki a divatból és a nyári szezon trendjei is ebbe az irányba mozdulnak. A flitterek, a csillámos részletek és a csíkok abszolút befutók, a fodrok és a húzott megoldások egyaránt kedveltek ebben a korosztályban.

Mintás póló nyújtott hátrésszel

A mintás pólók közül sem hiányozhatnak az egészen különleges darabok. A nyújtott hátrésszel rendelkezők ideális választásnak bizonyulnak nadrághoz. A fodros, akár hímzett mintákkal rendelkező felsők szoknyákhoz javasoltak. Ha már a ruhák kerültek szóba, akkor nem mehetünk el tüll használatával készült, kifejezetten a lányok kedvenceinek számító fodros szoknyák kínálta lehetőségek mellett sem. Ezek a korosztályban számos rajongót tudhatnak magukénak és valószínűleg a saját emlékeid között is akad legalább 1 ilyen stílusú darab, amit Te is imádtál. Legyen szó a bordázott, a vállpántos, a kereknyakú, vagy a karrészen fodrokkal kombinált mintás póló kínálatról, a minőségre és az alapanyagra minden esetben kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A rendszerint meleg hónapokban előkerülő darabok akkor nyújtanak kényelmes viseletet, ha nem irritálják a bőrt és még a 30 fok feletti hőségben is engedik szellőzni a felsőtestet. Persze gondolj az alkalmi megjelenésre és szerezz be legalább egy finoman elegáns, fehér darabot is!

Az oldal tetejére