Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Fenntartható anyagok beépítése

Évente 32 millió ruhakészleten értek el műanyagmentes címkézést és 1,8 millió darab műanyagmentes csomagolást.

Ezen kívül ma már 30 millió védőtasak készül 60-70%-ban újrahasznosított műanyagból.

Nátronpapírra és újrahasznosított anyagokra támaszkodnak a bolti táskákhoz, ajándékborítékokhoz és különféle típusú szállítódobozokhoz.

A 32 millió termék összetételi címkéi újrahasznosított poliészterből készülnek, a külső címkézéshez pedig újrahasznosított és/vagy FSC-tanúsítvánnyal rendelkező papírt használnak.

Az értékesítési pontok jelzései és egyéb hivatalos dokumentumok 100%-ban környezetbarát és újrahasznosítható papírból és tintából készülnek.

Egyetlen címkére egységesítették a design- és az árcímkéket, ami évi 30 millió darabos csökkenést jelent.

Több mint 450 000 dobozt használtak fel újra, és az üres helyek elkerülésével maximalizálták a felhasználásukat.

A Mayoral 2 elosztóközpontja kizárólag LED-es világítást használ, és 30%-os energia-önellátást ér el a létesítményeibe szerelt fotovoltaikus paneleknek köszönhetően. 

Csökkentették a vállalati utak számát a szénlábnyomuk csökkentése érdekében.

A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségünk részeként felmérik a folyamatban lévő eljárások fenntarthatóságát, valamint elősegítik az anyagok újrafelhasználását és a megfelelő erőforrás-gazdálkodást.

Szolgáltatók: 

Megkövetelik a beszállítóktól, gyártóktól és más partnerektől, hogy tartsák be a vállalat magatartási kódexét, hogy a termelés minden területén garantálják a környezetvédelmet. Számos partnerük rendelkezik OEKO-TEX® ökológiai tanúsítvánnyal is, amely garantálja, hogy a textíliák gyártása egészségre és környezetre káros anyagok nélkül történt.

Az oldal tetejére