Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Mini lány 2-9 évig

Ebben a kategóriában a 2-9 éves lányoknak találhat minőségi, kényelmes, stílusos darabokat. A Mayoral kollekciójában egyaránt megtalálható a hétköznapi és elegáns viselet is. Fedezze fel a Mayoral mindig egyedi és varázslatos kollekcióját!

Kislány alkalmi ruha trendek 2023

Az alkalmi ruha nemcsak felnőttként tesz jó szolgálatot a ruhatárban, hanem a kislányoknak ideális típusok között is érdemes nézelődni. A lányos anyukák leginkább a kicsi csinosítgatásával, az igényes frizurák elkészítésével és a bájos ruhák beszerzésével élik ki a nemiségből adódó lehetőségeket. A trendek természetesen a gyermekruházat világát is elérik és a korosztálynak megfelelő modellekkel állnak rendelkezésre az ismert márkák. Milyen színek és minták az igazán divatosak idén? Milyen irányba érdemes mozdulni, ha alkalmi megjelenéshez keresed a tökéletes szetted a kislányodnak?

Alkalmi ruhák lágy eséssel és sok fodorral

A lányok már egészen fiatalon elkezdenek érdeklődni az öltözködés iránt. Ekkor érkezik el az időszak, amikor már nem mindegy milyen ruhadarabok kapnak helyet a ruhatárban. Az alkalmi ruha különös figyelmet érdemel, hiszen korosztálytól függetlenül szeretjük a különleges eseményeket. A kislányoknak készült tüllszoknya soha nem megy ki a divatból, de a fodros szoknyák és vállmegoldások szintén befutók az idei évben. Nem kell, hogy az alkalmi ruha unalmas legyen, ugyanis a virágmintáknak, a pöttyöknek és kedves állatfiguráknak köszönhetően, a részletekben rejlik az igazi titok. A kockás szoknyák és a kardigánok inkább a hidegebb időszakban számítanak keresettnek, a még kellemes átmeneti hónapok és a nyár viszont egyértelműen a lányos fodroké, a tüll megoldásoké és a színes vagy flitterekkel díszített daraboké. Találj rá a kislányod új kedvenceire és varázsold a különleges programokat a megjelenés szempontjából is felejthetetlenné!

Az oldal tetejére