Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Abel&Lula: minőségi és komfortos öltözködés gyermekeknek

Abel&Lula: minőségi és komfortos öltözködés gyermekeknek

Az Abel&Lula márka az igényes gyermekruhák iránt érdeklődők körében biztosan nem ismeretlen. A megjelenés iránti érdeklődés már egészen kicsi korban előtérbe kerül. A kislányok a fodros, vidám mintákkal ellátott, színes darabok szerelmesei, a fiúk viszont inkább a vagány, menő ruhadarabokat részesítik előnyben.

Persze a ruhatár összeállítása szülői feladat, nem háttérbe szorítva az időtálló minőséget. Bár a gyermekek folyamatosan nőnek, mint a gomba, de a méretben, stílusban megfelelő ruhadarabok nélkülözhetetlenek. Akár a kisebb testvér is "megörökölheti" a márka stílusos ruháit.

Abel&Lula - kényelem és igényesség már gyermekkorban

A kis örökmozgók az aktív mindennapokban kényelmes ruhákat viselnek szívesen. Az aktív gyermekkorban mindig vannak alkalmi események és ilyenkor az elegáns darabok kerülnek fókuszba. Az Abel&Lula lányoknak és fiúknak szánt ruhái között mindenki megtalálhatja a korosztályhoz, az esemény jellegéhez és persze az évszakhoz passzoló darabokat. A kislányok rajonganak a hajdíszekért, hajpántokért és egyéb kiegészítőkért, számukra érdemes ezek között is körülnézni. Az önkifejezés iránti igény már viszonylag fiatal korban jelentkezik. Az Abel&Lula úgy állítja össze a kollekcióit, hogy az azokban helyet kapott ruhadarabok az aktuális divatnak megfelelnek, közben kényelmet, időtállóságot is nyújtanak. Szülőként gondolkodva ezek a leginkább fontos szempontok választáskor. Az ideális méretű szettek a játékkal töltött napok kedvenceivé válnak, mind a lányok, mind a fiúk körében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Abel_Lula Libelula
Az oldal tetejére