Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Őszi öltözködés - 6 tipp, hogy mit is vegyenek fel a gyermekek

2023. 10. 03. 11:24:00
Őszi öltözködés - 6 tipp, hogy mit is vegyenek fel a gyermekek
A legfontosabb a réteges öltözködés, hiszen az őszi időjárás változékony lehet. A rövid ujjú pólókat társíthatjuk pulóverekkel, mellényekkel, kardigánokkal és kabátokkal, illetve a hosszú ujjú felsők is tökéletesek erre a célra. Így könnyedén lehet alkalmazkodni a hűvösebb reggelekhez és a melegebb délutánokhoz is.
  1. Funkcionális ruhadarabok: Válassz olyan ruhákat a gyermekednek, amelyeknek van valamilyen praktikus jellemzője. Például, hosszabb ruhák, tunikák, vagy kapucnis pulóverek és kabátok, melyek védelmet nyújtanak a hideg széltől és beázástól. 
  2. Vízálló cipők: Az őszi időjárás gyakran esős lehet, így érdemes olyan cipőket választani a gyerkőcnek, amelyek vízállóak. Ezek megóvják a lábakat a nedvességtől és segítenek elkerülni a megfázást.
  3. Divatos kiegészítők: Az őszi divatban gyakran megtalálhatók a kalapok, sálak és sapkák, amelyek nemcsak stílusosak, de praktikusak is a hideg időjárásban. Választhatsz olyan színeket és mintákat, amelyek passzolnak a gyerek személyiségéhez és ruhatárához.
  4. Természetes anyagok: Fontos, hogy a gyerek ruhái kényelmesek és természetes anyagokból készüljenek. A pamut és a természetes rost jó választás, mivel nem okoznak kellemetlen irritációt.
  5. Színek és minták: Az őszi divatban gyakoriak a meleg, földszínek és a természetes minták. Olyan ruhákat válassz a gyermekednek, amelyekben jól érzi magát és örömmel fogja viselni őket.
  6. Rugalmas ruhadarabok: Ősszel gyakoriak a rugalmas anyagból készült ruhák, amelyek mozgásszabadságot biztosítanak a gyereknek. Például, a jogger nadrágok és a kötött szoknyák kényelmesek és könnyen kombinálhatók más ruhadarabokkal. 
Az oldal tetejére