Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Libélula hűségpont rendszer

2024. 04. 23. 15:21:00
Libélula hűségpont rendszer
Örömmel értesítelek Titeket, hogy a webáruházban elindult a hűségpont rendszer. 

A hűségpont rendszer felhasználásának feltételei:

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a www.libelula.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem lehet hűségpontokhoz jutni. 

Hogyan gyűjthetitek a pontokat?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhattok vagy folytathatjátok tovább a pontgyűjtést.
A pontokat az akciós és teljes áru termékekre is be tudjátok váltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatjátok fel a pontokat?

A hűségpontokat a rendelés napjától számítva 90 napig lehet gyűjteni és felhasználni. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről az adott termék oldalán kaphattok tájékoztatást.
Normál és akciós áras termékeknél is minden 100 Ft után kaptok 1 pontot. 
Beváltáskor 1 pont = 5 forint. Javasoljuk, hogy figyeljétek akcióinkat, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot sikeresen postáztuk. ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának "teljesített"-re állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjaitok összeadódnak, amit részben vagy egészben, 90 napon belül bármikor felhasználhattok. Pontjaitok egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓKOM menüpont alatt kapsz tájékoztatást.

A pontokat a pénztár jobb oldalán lehet beváltani. Előző vásárlások alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudtok érvényesíteni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat. 

Abban az esetben, ha a megrendelt csomag nem kerül átvételre és az visszaküldik hozzánk, az összes pontot töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Ne feledjétek! Iratkozzatok fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphattok akcióinkról, így a pontok értékének növeléséről is.

Legyetek Ti is regisztrált vásárlónk, és éljetek a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánok!

Üdvözlettel:

Horváth Andrea

Libélula webáruház 

 

Az oldal tetejére