Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

Fehér rövidnadrág: jobban kihasználható, mint hinnéd!

Fehér rövidnadrág: jobban kihasználható, mint hinnéd!

Fehér rövidnadrág gyermekeknek? Sokan azonnal a kivehetetlen foltokra és a kihasználhatatlanságra gondolnak, pedig csak alkalom függvénye, hogy a kényes szín gond nélkül viselhető legyen.

A kislányokra egyébként sem jellemző, hogy a sárban és tócsákban ugrálva éreznék jól magukat, így esetükben a fehér szín bájos és elegáns választásnak bizonyul. A derekán masnis darabok nagy népszerűségnek örvendenek a kombinálhatóságuk miatt és a tavaszi-nyári hónapokban igazi kedvencekké válhatnak a családi programok, születésnapi összejövetelek alkalmával.

A fehér rövidnadrág mellett a színes is befutó!

Kirándulás, óvodai programok, állatkert látogatás esetében sokan választják inkább a színes darabokat a fehér rövidnadrág helyett. A gyermekruhák világába is begyűrűzött a divat és a kislányok már egészen korán érdeklődést mutatnak iránta. A tüllszoknyák jelentette bájos megjelenésen túl, a kényelem jegyében a színes rövidnadrágok és szettek sem hiányozhatnak a gardróbból. Gyakran már a tavaszi hónapokban aktuális a viselésük. A pink és a világoskék garantáltan elnyerik a kislányok tetszését, de a térdig érő farmernadrág is többféle színben elérhető. A fehér rövidnadrág jól kombinálható más színekkel és egyedi, bájos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. A mintás, mesefigurás felsők nagy népszerűségnek örvendenek a kicsik körében, érdemes ezekből is betárazni a tavaszi időszak előtt. A bőrbarát, komfortosan viselhető alapanyagok és az időtálló minőség korát éljük, ezt pedig a gyermekruha választás alkalmával is megéri szem előtt tartani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fehér rövidnadrág rövidnadrág
Az oldal tetejére