Barion Pixel
Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10. Elérhetőségek: 06-30-464-8288, info@libelula.hu, 8000 Székesfehérvár Malom u. 10.

A farmernadrág a lányok kedvencei között is helyet kap

A farmernadrág a lányok kedvencei között is helyet kap

A farmernadrág örök kedvenc! A kislányoknak és a kisfiúknak, a méretben megfelelő darabbal biztosan nem lőhetsz mellé. A változatos fazonok, színek között mindenki rátalálhat arra, ami tuti befutónak számít.

A meleg hónapokhoz közeledve, egyre inkább fókuszba kerülnek a rövidnadrágok. Míg a kislányok a színes, mintás, fodros vagy éppen elegáns övrésszel kialakított darabokat kedvelik, addig a fiúk inkább a halásznadrágok kényelmét választják.

Rövid farmernadrág, stílusos megjelenés

A rövid farmernadrág a tavasztól induló hónapokban jut igazán főszerephez. Az apró hímzett virágokkal megálmodott fazon mellett, a rövid mintás leggingsek, az egyszínű, kényelmes nadrágok éppen olyan kedveltek, mint az elegáns, lágy esésű, mégis nagyon kényelmes darabok. A színek minden korábbinál szélesebb kínálatban állnak rendelkezésre. Eper és cseresznye mintákkal ellátott leggings, gumis derékkal és bojtos alsó résszel rendelkező típusok, masnis és gumis derekú szettek egyaránt megtalálhatóak a minőségi nadrágok választékában. A kislányok gardróbjában a farmernadrág bérelt hellyel rendelkezik. Érdemes a melegebb napokra is gondolni, amikor a pamutos megoldásoké a főszerep. A választáskor a megfelelő méretre és fazonra célszerű kiemelt figyelmet fordítani, de az alapanyag sem elhanyagolható. Míg a kicsik a mintás darabokat szeretik, addig a nagyobbak már inkább az egyszerű, letisztult, mégis divatos modellek mellett tennék le a voksot. Találj rá néhány kattintással a gyermek új kedvenceire, méghozzá kiváló minőségben!

Tartalomhoz tartozó címkék: farmernadrág nadrág
Az oldal tetejére